Zimówki to oni mają od sierpnia , a ja umówiłem się dzisaij rano na 15-tą więc nie ma tragedii.
MACIE JAKIŚ SPRAWDZONY ODMRAŻACZ DO SZYB???
Zwiń
X
-
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzMaru 123, Według mnie najlepsza jest folia zakładana na szybę.Zdejmujesz ją,strzepujesz śnieg,a szyba jest czyściutka.Wszystkie odmrażacze się mażą,więcej z nimi kłopotu niż pożytku.
A od góry i boków jak uchronić przed zwiwaniem?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzMaru 123, Według mnie najlepsza jest folia zakładana na szybę.Zdejmujesz ją,strzepujesz śnieg,a szyba jest czyściutka.Wszystkie odmrażacze się mażą,więcej z nimi kłopotu niż pożytku.
aczkolwiek patent z folią jest bardzo dobry, niestety trudny do zastosowania jak auto stoi na ulicy.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootFolia folią... wydaje się dobrym rozwiązaniem, ale jak ją przymocować? Od dołu przycisnąc wycieraczkami można.
A od góry i boków jak uchronić przed zwiwaniem?
Komentarz
-
-
andriu21tg, stosowałem kiedys karton i folie minusem jest to ze nie usuniesz z foli i z kartonu całego śniegu i czasem moze sie zdażyć ze bedziesz miał wode w bagazniku
stosowałem to tylko wtedy gdy dojeżdzałem rozgrzanym samochodem do pracy, padał śnieg i był mróz. Śnieg sie rozpuszczał na szybie i potem wszystko zamarzało, usuniecie pokrywy lodowej z szyby czołowej troche trwało a wiadomo człowiek z pracy chce szybko do domu wrócic
w innych wypadkach skrobaczka dawała rade
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Guguśznalazłem coś takiego na Allegro, zastanawiam się nad zakupem:
stosunkowo duzo zakladania, jak jest zimno i ciemno to bywa roznie
a jak do tego wieje wiatr - to bardzo roznie,
tam pewnie przy kolach sa haczyki - moga sie odpinac, zanim zapniesz po przeciwnej stronie i naciagniesz
ja kupilem rok temu folie na przod i boczne szyby (lusterka tez sie chowaja) - to wystarcza, zeby jechac a latwiej zalozyc i przytrzaskujesz drzwiami - trudniej bedzie jakiemus dzieciakowi sciagnac - chocby dla zabawy
Komentarz
-
-
ja kupuje zawsze odmrażacz w Marshallu. jedno trzeba wiedzieć, że każdy odmrażacz w puszce przechowywać lepiej w ciepłym miejscu, najlepiej w domu. bo to zimne odmrażacze powodują smarowanie po szybach i zarazem złe ich funkcjonowanie. używam odmrażaczy już od ponad 6 lat i parę rzeczy już przetestowałem.
Komentarz
-
-
Od dwóch sezonów zimowych używam tego odmrażacza , przy używaniu ważne jest że to co powstaje po użyciu należy za pomocą gumy usunąć a nie wycieraczkami .
Kiedyś tylko skrobałem szyby i po sezonie zimowym szyba wyglądała bardzo źle, ten odmrażacz sprawdził się w działaniu , godny polecenia .
Komentarz
-
Komentarz